Financiën en jaarverslagen

Zelfstandige stichting
Stichting Hulp in Praktijk Veenendaal is sinds januari 2018 een zelfstandige stichting in Veenendaal. De dagelijke werkzaamheden worden uitgevoerd door een team vrijwillige helpdeskmedewerkers en gecoördineerd door de plaatscoördinator. Het bestuur houdt toezicht en is verantwoordelijk voor de (financiële) verslaglegging.

Voor de namen van onze medewerkers klik hier.

Verhouding landelijke vereniging
De stichting is lid van de landelijke vereniging HiP Helpt die zorg draagt voor onze geavanceerde software en ontwikkelingen mogelijk maakt. Ook zorgen zij voor trainingen en ondersteuning. Daarvoor draagt stichting HiP Veenendaal jaarlijks een contributie af.

Fondsen
Stichting HiP Veenendaal is opgericht vanuit de verschillende kerken van Veenendaal (voor meer informatie daarover klik hier), zij steunen ons ook financiëel waar we ontzettend dankbaar voor zijn. Verder ontvangen we financiën vanuit fondsen en zakenvrienden. (voor onze zakenvrienden, klik hier)

ANBI
Helaas hebben we op dit moment nog geen ANBI status. Maar daar zijn we hard mee bezig.

Jaarverslagen
Als stichting willen we graag open en transparant zijn over onze financiën. Daarom publiceren we hier onze jaarverslagen. We hopen u hiermee inzicht te geven in onze financiën maar ook in doelen en ontwikkelingen.

Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2019