Hulpbieder
’Heb van januari t/m september wekelijks de...’ > Lees meer

HiP Veenendaal eigen stichting

HiP Veenendaal eigen stichting Heel mooi nieuws, we zijn sinds 24 januari 2018 een eigen stichting! Ons netgevormde bestuur heeft toen bij de notaris de akte ondertekend, waarmee het allemaal officieel is geworden.
Tot nu toe vielen we als HiP Veenendaal nog onder de landelijke stichting, maar dat is nu veranderd. We blijven gelukkig wel de steun van het landelijke team houden. Maar verder gaan we steeds meer zelfstandig optrekken. Een eigen bestuur betekent de mogelijkheid van een eigen rekeningnummer en besluiten die puur gericht zijn op Veenendaal. We hopen dat we door deze korte lijntjes nog daadkrachtiger kunnen zijn en nog beter kunnen inspelen op de vragen uit Veenendaal. Dit willen we ook bereiken door binnenkort een eigen helpdesk te openen, waarmee we bereikbaar zijn voor alleen Veenendaalse hulpvragen. Daarover binnenkort meer.

Ons nieuwe bestuur bestaat uit:

- André Zoutewelle als interim voorzitter. André is natuurlijk bekend als landelijk directeur. Hij heeft tot nu toe altijd heel veel gedaan voor HiP Veenendaal en om te zorgen voor een soepele overgang is hij tijdelijk voorzitter van het bestuur.  

- Lucas Doornhein als secretaris. Lucas is marketingmanager bij Alfagroup en is daarnaast bezig met zijn afstuderen voor de studie Bedrijfskunde. “Ik vind het heel mooi om me in te zetten voor de lokale samenleving, mijn eigen werk heeft daar weinig raakvlakken mee, maar zo ben ik daar toch bij betrokken”.

- Roselinde Schumacher als penningmeester, in het dagelijks leven werkzaam als assistent accountant bij MKB Business Care. Zij heeft veel zin om aan de slag te gaan in het bestuur: “het is leuk om mijn financiële vaardigheden naast mijn baan ook in te zetten voor HiP Veenendaal. Een stichting met het mooie doel om je praktisch in te zetten voor de mensen om je heen.”

 

Met dit enthousiaste en frisse bestuur kan de nieuwe stichting met vertrouwen het jaar in, om nog meer Veenendalers te helpen als er geen helper is!

22-02-2018