Hulpbieder
’Heb van januari t/m september wekelijks de...’ > Lees meer

Maak kans op een schilderij

Maak kans op een schilderij Nu HiP Veenendaal een eigen lokale stichting is zijn we ook hard op zoek naar lokale ondernemers die ons willen helpen om anderen in Veenendaal te kunnen helpen.

Daarom hebben we op dit moment een mooie actie: Iedereen die nu zakenvriend wordt van HiP Veenendaal maakt kans op een schilderij van Jochina van Kruistum. Deze lokale kunstenares heeft één van haar kunstwerken beschikbaar gesteld om te verloten.

Uit alle nieuwe zakenvrienden van HiP Veenendaal zal iemand getrokken worden die een keuze mag maken uit de vier onderstaande schilderijen.

Voorwaarden:
- Als zakenvriend sponsor je HiP Veenendaal voor tenminste 1 euro per dag.
- De inschrijving als zakenvriend is voor 31 januari 2019 getekend.

De loting zal in de eerste week van februari plaatsvinden.

Waarom worden ondernemers enthousiast?
Ondernemers waarderen het effectieve concept van HiP, waarin wij gebruik maken van slimme software en samenwerken met verschillende landelijke en plaatselijke welzijnsstichtingen.

Wij kunnen met een kleine investering veel Veenendalers helpen, we hebben dit jaar meer dan 130 hulpvragen binnen gekregen en zien dat het aantal groeit.

Een hovenier wil graag iets teruggeven aan de plaatselijke gemeenschap om zo naastenliefde vorm te geven. Daarnaast helpt het hem om naamsbekendheid en goodwill te vergroten doordat wij:
Uw logo op onze website plaatsen;
Een welkomstbericht op onze social media (Facebook) plaatsen;
Een welkomstbericht in onze nieuwsbrief aan alle hulpbieders (198 Veenendalers)

Verder heeft u de mogelijkheid om samen met uw personeel mee te helpen (bijvoorbeeld bij een verhuizing), wat wij natuurlijk ook graag voor u delen in onze nieuwsbrief en op social media.


Voor meer informatie kan er contact op worden genomen met het bestuur van HiP Veenendaal: Bestuurhipveenendaal@stichtinghip.nl

01-11-2018