Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Veenendaal

  Begeleiding bij boek Stop Eenzaamheid zelf

  Veenendaal

  Voor een mevrouw uit Veenendaal zoeken we een vrijwilliger die met haar het werkboek stop eenzaamheid zelf doorloopt. Zij schaft het boek eind december aan en zou het fijn vinden als iemand haar daarbij helpt. Het werkboek bestaat uit 14 'weken' met daarin informatie en opdrachten waarmee iemand kan werken aan verminderen van eigen eenzaamheidsgevoelens. Als hulpbieder ga je 16 keer langs, één keer kennismaken, 14 keer om het werkboek te bespreken en een keer om het af te sluiten. Van de vrijwilliger wordt gevraagd dat hij of zij ingeschreven is of wil worden voor de (gratis) e-modules waarin uitleg gegeven wordt over eenzaamheid en de opdrachten uit het werkboek.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Hulp bij verven

  Veenendaal

  Een alleenstaande moeder met een zoon met autisme, wil graag dat de zolder geverfd wordt zodat haar zoon daar kan gaan slapen. Zij is zelf al begonnen op een trapje, maar kwam niet in de nok. Zijn er twee mensen die haar willen helpen, waarvan tenminste één iemand ook een hoge ladder beschikbaar heeft?
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Wie wil drie muurtjes verven?

  Veenendaal

  Alleenstaande mevrouw(59) heeft hulp nodig bij het sauzen of behangen van 3 muurtjes. De muurtjes hebben schimmel in de keuken. Op dit moment zit er behang waarover geschilderd is. Daar kan weer overheen geschilderd worden. Wel is het goed om het eerst even te schuren. Mevrouw kan deze klus niet zelf doen, maar wil wel meehelpen waar ze kan, als ze maar niet op een trap hoeft te staan. Ze heeft een klein sociaal netwerk, die haar niet kunnen helpen. Ze heeft een uitkering en kan geen klusser betalen  
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer