Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Veenendaal

  Interviewers voor een onderzoek

  Veenendaal

  Een wat ander verzoek dan anders: We zoeken voor de gemeente Veenendaal twee interviewers voor een onderzoek naar mensen in een beschermde woonvorm of mensen die net zelfstandig zijn gaan wonen. "We willen graag vanuit hun ervaring horen wat ze als prettig ervaren in hun huidige woonomgeving en hoe ze hun toekomst voor zich zien. Op die manier willen we achterhalen wat belangrijke succesfactoren/voorwaarden zijn om zelfstandig te kunnen wonen."  Voor de kwaliteit van het onderzoek zijn goede interviewers erg van belang. De interviewers krijgen training vanuit onderzoeksbureau Senseguide en zullen vervolgens ongeveer 20 interviews afnemen per persoon. Wij gaan uit van gemiddeld genomen een half uur per interview. Ik denk dat we een heel eind komen als we rekening houden met een tijdsinvestering van 20 uur per persoon. Het is dus een intensieve klus, maar kan ook een enorm leuke uitdaging zijn en kans om je interview vaardigheden te ontwikkelen. Lijkt je dat wat? Lees dan even verder waar ze naar op zoek zijn: Iemand die goed kan luisteren en doorvragen Affiniteit met het onderwerp/doelgroep HBO scholingsachtergrond heeft voorkeur Iemand die direct leerbaar is, kan reageren op aanwijzing van Senseguide Enige afstand van de werkpraktijk Iemand die de mogelijkheid heeft om flexibel 20 uur vrij te kunnen maken in een gestelde periode (oktober).
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Bezoeken

  Veenendaal

  Gezocht een man die Arabisch en goed Nederlands spreekt voor sociaal contact en ter ondersteuning. Het zou fijn zijn als de hulpbieder 1 keer in de week een wandelingetje met meneer kan maken, als dat op vaste dag zou kunnen, zou dat heel goed zijn, hij heeft behoefte aan structuur.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Wandelen

  Veenendaal

  Voor een man, begin 50 met niet aangeboren hersenletsel, zoeken we een vrijwilliger die er met hem op uit gaat. Meneer maakt gebruik van een elektrische rolstoel en wil graag 1 keer per week (of 1 keer per 2 weken) er even op uit. Meneer is veel aan bed gebonden, het zou goed voor hem zijn om wat vaker naar buiten te gaan, een uurtje samen door de wijk wandelen of ergens naar toe wandelen. Een aantal dagdelen per week doet meneer onderhoudswerkzaamheden, maar daarnaast is hij veel binnen. Meneer vindt het fijn om zijn verhaal te kunnen doen tijdens de wandeling. 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer