Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Veenendaal

  Er op uit

  Veenendaal

  Voor een gezellige en open vrouw van begin 50 zoeken wij een vrijwilligster die er 1 keer per week of 2 weken met haar op uit zou willen. Het gaat om de dinsdag of vrijdag middag. Mevrouw woont zelfstandig en heeft een licht verstandelijke beperking. In verband daarmee komt er dagelijks een begeleidster van Zideres bij haar langs. Mevrouw zou het heel leuk vinden om er eens op uit te kunnen samen met iemand! Mevrouw houdt van fietsen, maar dan op een DUO-fiets want ze kan niet zelfstandig fietsen. Ook vindt zij het leuk om in het dorp een kopje koffie met de vrijwilligster te drinken. Mocht de vrijwilligster van zwemmen houden zou dit helemaal geweldig zijn, want daar houdt mevrouw erg van!! Welke vrijwilliger wil een maatje zijn voor deze open, nieuwsgierige en gezellige mevrouw die graag meer leuke dingen gaat doen in haar vrije tijd?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Fietsmaatje gezocht

  Veenendaal

  Voor een jonge man zijn wij op zoek naar één of twee fietsmaatjes. Vanwege een aangeboren hersenletsel kan hij alleen op een tandem, die hij zelf heeft, fietsen. Hij is echter afhankelijk van anderen om dit ook echt te kunnen. Mijnheer vindt het fijn om buiten te zijn en ook voor zijn beweging is het goed wat meer te fietsen. Mijnheer heeft een stevig postuur dus zijn we op zoek naar  een maatje met spieren. Hij zou graag één keer in de week ongeveer een half uur tot drie kwartier op de tandem erop uit gaan en vindt het wel belangrijk om met iemand te fietsen die stevig in zijn schoenen staat. Hij kan in het voorjaar en zomer alle avonden en vanaf maart ook woensdagmiddag na 13.00 uur.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Een spelletje onder het genot van een kopje koffie of thee! Iets voor jou?

  Veenendaal

  Netwerk voor Jou zoekt voor een jonge vrouw (ongeveer 40 jaar) een vrouwelijk maatje van ongeveer dezelfde leeftijd.    Mevrouw voelt zich 's avonds en in de weekenden eenzaam. Ze zoekt iemand die 1 x in de twee weken met haar bordspelletjes wil doen, films wil kijken, koffie wil drinken of mee wil gaan shoppen. Mevrouw is licht verstandelijk beperkt. Ze woont zelfstandig in het centrum van Veenendaal.   Houd jij ook van gezelligheid? Heb je er geen bezwaar tegen dat ze rookt in haar huis? Dan ben jij misschien wel de vrouw die we zoeken!   In verband met de gevoelige situatie worden er geen persoonlijke gegevens van mevrouw vermeld en loopt het contact tot de kennismaking via Netwerk voor Jou. Je gaat ook samen met Ilonka van Netwerk voor Jou kennismaken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Gezellig samen bakken

  Veenendaal

  Jonge man van midden dertig zoekt eens in de maand gezelschap om te koken en te bakken. Hij kan tweede helft van de middag of s avonds en vanaf maart de vrijdag. Afspraken kunnen bij hem thuis maar ook bij de hulpbieder plaatsvinden. Meneer is mobiel en kan zelf naar u toe komen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Veenendaal

  Maatje om activiteiten te ondernemen

  Veenendaal

  Een jongeman van eind twintig die zich regelmatig eenzaam voelt, wil graag samen met iemand van ongeveer zijn leeftijd wat activiteiten gaan ondernemen. Bijvoorbeeld wandelen of eenvoudig sporten, of ergens wat drinken; kortom een stukje gezelligheid en erop uit! Welke enthousiaste vrijwilliger heeft zin om dit met hem 1x per twee weken te gaan doen? 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer