Vacature vrijwillige helpdeskmedewerker

Stichting HiP Veenendaal zoekt twee collega’s voor de helpdesk.

Inhoud functie
HiP Veenendaal  zoekt vrijwilligers voor de functie van helpdeskmedewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het proces van de intake van een hulpvraag tot aan het maken van een match met een hulpbieder. Je maakt hierbij gebruik van ondersteunende software die helpt om de hulpvraag aan een passende vrijwillige hulpbieder te koppelen. Daarnaast heb je ook contact met hulpbieders of kerken als dat nodig is.
De uitvoering is in samenwerking met je collega’s die je ook de nodige begeleiding zullen geven. We zijn open op dinsdag en donderdagochtend en het is de bedoeling dat er dan altijd twee helpdeskmedewerkers aanwezig zijn. Het is een pré als je kennis hebt van het welzijnswerk.

Vrijwilligersprofiel
Jij bent een betrokken christen die hart heeft voor mensen in nood, en die:
mensgericht is met een resultaatgerichte instelling;
stressbestendig is;
enthousiasmerend is en doorzettingsvermogen heeft;
bekend is met het werken met computers;
communicatief sterk, per telefoon en mail;
minimaal beschikt over MBO werk en denkniveau;
Een dagdeel per week van 9 - 12, beschikbaar is; op dinsdag of donderdagochtend.

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende vrijwilligersfunctie waarin je bijdraagt aan de visie van HiP; kerken zichtbaar maken in de samenleving en hulp bieden aan mensen in nood. In deze functie zul je nauw samenwerken met de plaatscoördinator van HiP Veenendaal. Verder bieden wij een training tot helpdeskmedewerker aan en wordt je ondersteund door ervaren landelijke medewerkers. Er is mogelijkheid tot onkostenvergoeding en aantekeningen op cv.

Reageren
Herken je jezelf in het geschetste profiel? Dan willen we graag met jou samenwerken!
Jouw motivatie en CV ontvangen wij bij voorkeur per e-mail. Je kunt deze mail sturen aan l.vandernet@stichtinghip.nl.  Voor meer informatie over deze vacature of een keer een ochtendje meekijken, kun je contact opnemen met Lianne van der Net, plaatscoördinator HiP Veenendaal,  via  06-34090304.