Vacature vrijwillige helpdeskmedewerker

Functieomschrijving Helpdeskmedewerker

Stichting HiP Veenendaal brengt mensen samen. Mensen die hulp nodig hebben en mensen die hulp kunnen bieden. De hulpvragers zijn mensen zonder sociaal netwerk, de hulpbieders zijn betrokken christenen die hun medemens hulp willen bieden bij het leven van alledag. HiP brengt hen samen en biedt kerken en vrijwilligers de instrumenten om hulp te bieden.

Als vrijwillige helpdeskmedewerker heeft als taak om hulpvragen en hulpbieders aan elkaar te verbinden. Je doorloopt het proces van een intake van een hulpvraag, tot het matchen met een hulpbieder.
Om dit in goede banen te leiden maakt Stichting HiP gebruik van een professioneel software systeem wat je helpt om gemakkelijk een match te maken. Tevens werkt je altijd samen met een collega, die je de nodige begeleiding kan geven.  De helpdesk is twee ochtenden per week open.

Vrijwilligersprofiel
Ben jij christelijk en heb je hart voor mensen?
Word je enthousiast van het zoeken van oplossingen voor mensen met een hulpvraag?
Kun je communiceren per telefoon en mail?
Kun je redelijk met een computer overweg?
Beschik je over minimaal een MBO werk en denkniveau?
En ben je op dinsdag of donderdagmorgen van 9 tot 12 beschikbaar?
Dan zoeken we jou!

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende vrijwilligersfunctie waarin je bijdraagt aan de visie van HiP; kerken zichtbaar maken in de samenleving en hulp bieden aan mensen in nood. We hebben een leuk en gezellig team waarin veel betrokkenheid is op elkaar. Verder bieden wij een training tot Helpdeskmedewerker en word je ondersteund door ervaren landelijke medewerkers. Er is mogelijkheid tot onkostenvergoeding en aantekeningen op cv.

Reageren
Lijkt jou dit een interessante uitdaging en herken jij jezelf in het geschetste profiel? Dan willen we graag met jou samenwerken!
Jouw motivatie en CV ontvangen we bij voorkeur per e-mail op l.vandernet@stichtinghip.nl.
Heb je eerst nog een paar vragen? Schroom niet om even contact op te nemen met Lianne van der Net, plaatscoördinator HiP Veenendaal. Bereikbaar op het telefoonnummer: 06-34090304. Ook is het altijd mogelijk om een ochtend mee te lopen om te zien hoe een helpdeskochtend er uit ziet.